Ζητήστε Εκτίμηση

Θέλετε να μάθετε πόσο κοστίζει και σε τι τιμή θα μπορούσε να πουληθεί το έργο τέχνης, κόσμημα ή κάποιο άλλο συλλεκτικό αντικείμενο της ιδιοκτησίας σας;

Τώρα μπορείτε μέσω της ιστοσελίδας μας πολύ εύκολα, γρήγορα και χωρίς δέσμευση να υποβάλετε δωρεάν ένα αίτημα εκτίμησης των αντικειμένων σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σε διάστημα 10-15 εργάσιμων ημερών. Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα για κάθε ξεχωριστό αντικείμενο.

Νέα Υπηρεσία – Μπορούμε πλέον να παρέχουμε εκτιμήσεις για ορισμένα αντικείμενα που δεν εμπίπτουν στις κατηγορίες που δημοπρατούμε προς 50€/αντικείμενο. Μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα για να αιτηθείτε μια εκτίμηση.


  Συμπληρώστε όσο περισσότερες πληροφορίες μπορείτε για το αντικείμενο. Για παράδειγμα, αν θέλετε να πουλήσετε ένα έργο τέχνης συμπληρώστε όνομα καλλιτέχνη, τίτλο, υλικό, προέλευση, εκθέσεις. Για ένα κοσμήματα συμπληρώστε καράτια, βάρος, κατασκευαστής, προέλευση.


  Συμπληρώστε τυχόν φθορές ή ελαττώματα που μπορούν να επηρεάσουν την εκτίμηση και δεν φαίνονται στις φωτογραφίες που ανεβάσατε.


  Πόσο μεγάλο ή μικρό είναι το αντικείμενο; Εάν πρόκειται για έργο τέχνης με πλαίσιο, παρακαλώ συμπληρώστε τις διαστάσεις σε εκατοστά με και χωρίς το πλαίσιο.


  Πόσο πιστεύετε ότι κοστίζει το αντικείμενό σας;


  Ανεβάστε φωτογραφίες που απεικονίζουν καθαρά το αντικείμενο, κατά προτίμηση από διαφορετικές γωνίες, κοντινά πλάνα ή τυχόν ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες (π.χ. την υπογραφή σε ένα πίνακα ή το πίσω μέρος.)

  - Ο Οίκος Δημοπρασιών Loudos Auctions παρέχει εκτιμήσεις μόνο για τα αντικείμενα που θεωρούμε κατάλληλα για τις δημοπρασίες μας σύμφωνα με την κατηγορία του αντικειμένου, την τιμή, την κατάσταση και το εμπορικό ενδιαφέρον. Ενδέχεται και να μην εκτιμήσουμε το αντικείμενό σας αν δεν εμπίπτει στις κατηγορίες που ενδιαφέρουν το κοινό μας.
  - Η εκτίμηση βασίζεται στο υποβληθέν φωτογραφικό και πληροφοριακό υλικό και μπορεί να αλλάξει σε περίπτωση που εξεταστεί το αντικείμενο από κοντά σε μια από τις τοποθεσίες μας.
  - Η εκτίμηση είναι μόνο για ιδιωτική χρήση, δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί, διαφημιστεί ή να δημοσιοποιηθεί σε οποιοδήποτε άλλο πλαίσιο χωρίς τη συγκατάθεση του Loudos Auctions.
  - Η εκτίμηση προορίζεται μόνο για χρήση σε πιθανή δημοπρασία μας.
  - Συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης.