Loudos with Domes Resorts

Loudos with Domes Resorts

Η γκαλερί Loudos Contemporary συνεργάζεται με τον όμιλο Domes από το 2019 παρουσιάζοντας ομαδικές εκθέσεις Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών στο εμβληματικό ξενοδοχείο Domes Miramare, A Luxury Collection Resort.

Εξερευνήστε τη συλλογή σύγχρονης τέχνης που παρουσιάζει η Loudos Contemporary στα υπερπολυτελή ξενοδοχεία Domes Miramare, A Luxury Collection Resort Corfu, Domes of Corfu & Domes of Elounda, Autograph Collection Crete του ομίλου Domes Resorts.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα έργα επιλέξτε το κουμπί Ενδιαφέρομαι.

O όμιλος Domes Resorts σε συνεργασία με την Loudos Auctions παρουσιάζει για τέταρτη συνεχή χρόνια κορυφαία ονόματα της σύγχρονης εικαστικής σκηνής στους επισκέπτες του Domes Miramare, A Luxury Collection Resort, Corfu, Domes of Elounda, Autograph Collection, Crete και Domes of Corfu.

Στο Domes Miramare, τα έργα εκτίθενται εκτός από την αίθουσα τέχνης και σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου όπως το Lobby, το Makris Restaurant, το Blue Bar, το Raw Bar και το Haute Living (VIP Lounge).

Η τέχνη είναι ζωντανή στο ξενοδοχείο και συχνά οι επισκέπτες ξαφνιάζονται με τις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα. Εκτός από τη μόνιμη συλλογή οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν σε εγκαίνια εκθέσεων, να συμμετέχουν στο art tour, όπου ξεναγούνται στα έργα τέχνης που βρίσκονται προς έκθεση στο ξενοδοχείο, καθώς και σε art talks, όπου οι καλλιτέχνες συζητούν για το έργο τους και την τέχνη γενικότερα. Επίσης, μπορούν και οι ίδιοι να γίνουν ζωγράφοι με τα masterclasses που διδάσκει ο διεθνούς φήμης Έλληνας εικαστικός Σπύρος Γελέκας, με θέα τη θάλασσα, υπό τη σκιά των αιωνόβιων ελαιώνων του ξενοδοχείου!

Γιορτάζοντας τα 200 χρόνια απο την Ελληνική Επανάσταση (1821-2021) παρουσιάζουμε εγκατάσταση με σπάνια ιστορικά αντικείμενα της περιόδου, όπως φιλελληνικά ρολόγια, γιαταγάνια, πάλες, πιστόλες, στέφανα γάμου κα.

Η επιτυχημένη συνεργασία του Domes Miramare a Luxury Collection Resort, Corfu και της Loudos Auctions επισφραγίζεται με την επέκταση της σχέσης τους και στα άλλα ξενοδοχεία του ομίλου DOMES RESORTS, όπως για παράδειγμα στους χώρους του Domes of Elounda, Autograph Collection, της ναυαρχίδας του ομίλου, φιλοξενούνται σπουδαία έργα διεθνών και Ελλήνων καλλιτεχνών, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι η τέχνη, η κουλτούρα και ο πολιτισμός είναι σημεία αναφοράς του ομίλου που επιδιώκει να τα προάγει συστηματικά μέσω των συνεργιών του, της αρχιτεκτονικής και του εσωτερικού διακόσμου των ξενοδοχείων του.

 

Έργα τέχνης

Βλέπετε 1–40 από 158 αποτελέσματα