Αγορές

Οίκος Δημοπρασιών Loudos Auctions

Με το ευρύ δίκτυο συνεργατών μας, με εξειδίκευση σε πολλούς τομείς, είμαστε στην διάθεσή σας για να σας προσφέρουμε εξειδικευμένες συμβουλές και καθοδήγηση στη διαδικασία αγοράς μέσω των δημοπρασιών μας. Ο Οίκος Δημοπρασιών Loudos Auctions είναι στην ευχάριστη θέση να παρέχει τις εξειδικευμένες γνώσεις και την καθοδήγηση που απαιτούνται για να σας βοηθήσουν.

Διαβάστε παρακάτω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή σας στις δημοπρασίες του Οίκου Δημοπρασιών Loudos Auctions.

Δημοπρασίες

H Δημοπρασία

Ο κατάλογος της κάθε δημοπρασίας που περιλαμβάνει όλα τα αντικείμενα της δημοπρασίας θα είναι διαθέσιμος στη σελίδα μας. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο newsletter μας για να δέχεστε ειδοποιήσεις για τις δημοπρασίες μας.

Ο τόπος και η ώρα διεξαγωγής της έκθεσης των αντικειμένων και της δημοπρασίας θα ανακοινώνεται στη σελίδα μας και θα αναγράφεται στον κατάλογο της δημοπρασίας.

Προτείνουμε στους υποψήφιους αγοραστές να εξετάζουν αυτοπροσώπως τα έργα που τους ενδιαφέρουν. Σε κάθε περίπτωση ο αγοραστής μπορεί να ζητήσει αναλυτική περιγραφή της κατάστασης του έργου “condition report”. Σε κάθε λαχνό στον κατάλογο θα μπορείτε να δείτε την τιμή εκτίμησης του δημοπράτη και την τιμή εκκίνησης στη δημοπρασία.

Premium

Προμήθεια του Οίκου Δημοπρασιών

Στην τιμή κατακύρωσης του έργου προστίθεται προμήθεια 12% + ΦΠΑ 24% επί της προμήθειας (14,88% συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Τα στοιχεία που επισημαίνονται με «*» εξαιρούνται από την προμήθεια του αγοραστή και υπόκεινται σε πλήρη ΦΠΑ (+ 24%) στην τελική τιμή δημοπρασίας.

ARR

Artist’s Resale Right

Ορισμένα αντικείμενα που αναφέρονται στον κατάλογο μπορεί να υπόκεινται στο δικαίωμα παρακολούθησης του καλλιτέχνη.

Δικαίωμα Παρακολούθησης (αρθρο 5 του νόμου 2121/1993 περί πνευματικής ιδιοκτησίας)  του καλλιτέχνη που βρίσκεται εν ζωή ή έχει αποβιώσει μέσα στα τελευταία εβδομήντα (70) χρόνια.
Το ποσό που αντιστοιχεί στο δικαίωμα παρακολούθησης προστίθεται στην τιμή κατακύρωσης και δεν μπορεί να υπερβαίνει το ποσό των 12500 ευρώ και επιβαρύνεται με ΦΠΑ 24% που βαρύνει επίσης τον αγοραστή, σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:

 

Τιμή ΠώλησηςΠοσοστό
Από €0 εώς €50,0005
Από €50,000.01 εώς €200,0003
Από €200,000.01 εώς €350,0001
Από €350,000.01 εώς €500,0000.5
Πάνω από €500.0000.25
πληροφορίες

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας καθοδηγήσουμε και να σας παρέχουμε οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε, με email στο info@loudos.gr , ή τηλεφωνικά στο +306973507282.

Εγγραφή στο newsletter

Λάβετε ενημερώσεις σχετικά με τις εκθέσεις, τα νέα μας και πολλά άλλα: