Αγορές

Εξειδικευόμαστε σε έργα μοντέρνας & σύγχρονης τέχνης, κοσμήματα, πολυτελή ρολόγια χειρός, φιλελληνικά αντικείμενα, ασιατική τέχνη, ισλαμική τέχνη και αντικείμενα design.

Είμαστε ο μοναδικός Οίκος Δημοπρασιών στην Ελλάδα με γραφεία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, η παρουσία μας στις δύο πόλεις μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους αγοραστές μας.

Συμμετοχή

Παρέχουμε εναλλακτικούς τρόπους, κάνοντας τη συμμετοχή σας στις δημοπρασίες μας πιο εύκολη από ποτέ!

  1. Φυσική παρουσία στην αίθουσα διεξαγωγής της δημοπρασίας: εγγραφή με την ταυτότητα, το διαβατήριο ή το δίπλωμα οδήγησης.
  2. Live Online Bid: Δυνατότητα συμμετοχής στη δημοπρασία ζωντανά με ταυτόχρονη παρακολούθηση ζωντανής ροής (live streaming) της δημοπρασίας από υπολογιστή, κινητό ή tablet με πολύ απλή και εύκολη διαδικασία εγγραφής. Περισσότερες πληροφορίες καθώς και τους συνδέσμους των πλατφόρμων που συνεργαζόμαστε θα βρείτε στον ηλεκτρονικό κατάλογο της δημοπρασίας.
  3. Absentee Online Bid: με εγγραφή ή σύνδεση στο loudos.gr, συμπληρώνοντας το μέγιστο χτύπημα (max bid) για τον κάθε λαχνό που επιθυμείτε να αποκτήσετε στον ηλεκτρονικό κατάλογο της δημοπρασίας.
  4. Τηλεφωνική συμμετοχή: συμπληρώνοντας τη φόρμα τηλεφωνικής συμμετοχής.
  5. Γραπτή συμμετοχή: συμπληρώνοντας τη φόρμα γραπτής συμμετοχής.

 

 

Δημοπρασίες

H Δημοπρασία

Ο κατάλογος της κάθε δημοπρασίας που περιλαμβάνει όλα τα αντικείμενα της δημοπρασίας είναι διαθέσιμος στη σελίδα μας. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στη σελίδα και στο newsletter μας για να δέχεστε ειδοποιήσεις για τις δημοπρασίες μας.

Ο τόπος και η ώρα διεξαγωγής της έκθεσης των αντικειμένων και της δημοπρασίας θα ανακοινώνεται στη σελίδα και θα αναγράφεται στον κατάλογο της δημοπρασίας.

Προτείνουμε στους υποψήφιους αγοραστές να εξετάζουν αυτοπροσώπως τα έργα που τους ενδιαφέρουν. Σε κάθε περίπτωση ο αγοραστής μπορεί να ζητήσει αναλυτική περιγραφή της κατάστασης του έργου “condition report”. Σε κάθε λαχνό στον κατάλογο θα μπορείτε να δείτε την περιγραφή, την τιμή εκτίμησης του δημοπράτη και την τιμή εκκίνησης στη δημοπρασία.

Premium

Προμήθεια του Οίκου Δημοπρασιών

Στην τιμή κατακύρωσης των αντικειμένων προστίθεται προμήθεια αγοραστή 15% + ΦΠΑ 24% επί της προμήθειας (18,6% συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Παρακαλούμε πριν τη συμμετοχή σας διαβάστε τους Όρους & Προϋποθέσεις πριν τη συμμετοχή σας στη δημοπρασία.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τις Aποστολές.

ARR

Artist’s Resale Right

Ορισμένα αντικείμενα που αναφέρονται στον κατάλογο μπορεί να υπόκεινται στο δικαίωμα παρακολούθησης του καλλιτέχνη.

Δικαίωμα Παρακολούθησης (αρθρο 5 του νόμου 2121/1993 περί πνευματικής ιδιοκτησίας)  του καλλιτέχνη που βρίσκεται εν ζωή ή έχει αποβιώσει μέσα στα τελευταία εβδομήντα (70) χρόνια.
Το ποσό που αντιστοιχεί στο δικαίωμα παρακολούθησης προστίθεται στην τιμή κατακύρωσης και δεν μπορεί να υπερβαίνει το ποσό των 12500 ευρώ και επιβαρύνεται με ΦΠΑ 24% που βαρύνει επίσης τον αγοραστή, σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:

 

Τιμή ΠώλησηςΠοσοστό
Από €0 εώς €50,0005
Από €50,000.01 εώς €200,0003
Από €200,000.01 εώς €350,0001
Από €350,000.01 εώς €500,0000.5
Πάνω από €500.0000.25
πληροφορίες

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας καθοδηγήσουμε και να σας παρέχουμε οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε, με email στο info@loudos.gr , ή τηλεφωνικά στο +302111196126.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον Οδηγό Αγοράς στο YouTube