Σχετικά

about us

Ο Οίκος Δημοπρασιών Loudos Auctions εξειδικεύεται σε έργα μοντέρνας & σύγχρονης τέχνης, κοσμήματα, πολυτελή ρολόγια χειρός, φιλελληνικά αντικείμενα, ασιατική τέχνη, ισλαμική τέχνη και αντικείμενα design.

Είμαστε ο μοναδικός Οίκος Δημοπρασιών στην Ελλάδα με γραφεία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, η παρουσία μας στις δύο πόλεις μας δίνει τη δυνατότητα να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες καθώς και να παραλαμβάνουμε και να παραδίδουμε έργα τέχνης και αντικείμενα και στις δύο τοποθεσίες μας.

Εκτός από τη φυσική μας παρουσία, έχουμε μια ολοκληρωμένη και πολύ καλά εξοπλισμένη διαδικτυακή παρουσία, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για τις δημοπρασίες, προσεγγίζοντας ευρύ φάσμα πελατών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε την απόλυτη εμπειρία δημοπρασίας είτε είστε συλλέκτης, πωλητής ή κάποιος που απλά ενδιαφέρεται για τις δημοπρασίες.

Διαβάστε για τον Θάνο Λούδο

Μάθετε πώς να πουλήσετε μαζί μας

Εξερευνήστε τους εναλλακτικούς τρόπους που μπορείτε να συμμετέχετε στη δημοπρασία μας ως αγοραστές

Η Loudos Contemporary συνεργάζεται με τον όμιλο Domes από το 2019 παρουσιάζοντας ομαδικές εκθέσεις Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών στο εμβληματικό ξενοδοχείο Domes Miramare, A Luxury Collection Resort.