Ομαδική Έκθεση, Domes Miramare A Luxury Collection Resort, Summer 2020

Ομαδική Έκθεση, Domes Miramare A Luxury Collection Resort, Summer 2020

Με μεγάλη μας χαρά παρουσιάζουμε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, ομαδική έκθεση Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών στο εμβληματικό ξενοδοχείο Domes Miramare, A Luxury Collection Resort.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:

Sara Pope, Constantinos Valaes, Stathis Alexopoulos, Ermina Avramidou, Yigit Yazici, Spiros Contoulis, Helen Mudie Ioannidou, Andreas Psarakos, Dimitris Likissas, Nikos Vavatsis,  Yiannis Kaminis, Spiros Gelekas, Georgios Taxiarchopoulos, Antonis Kastrinakis, RS Artist, Emmanouela Liagou, , Alekos Fassianos, Chryssa (Vardea).

Διάρκεια: Ιούλιος – Οκτώβριος 2020.

Για πληροφορίες & ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας.

H συνεργασία της Domes Resorts και της Loudos Fine Art

Τo Domes Miramare a Luxury Collection Resort, Corfu σε συνεργασία με την Loudos Fine Art παρουσιάζει για δεύτερη συνεχή χρόνια κορυφαία ονόματα της σύγχρονης εικαστικής σκηνής στους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Τα έργα εκτίθενται εκτός από την αίθουσα τέχνης και σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου όπως το Lobby, το Makris Restaurant, το Blue Bar, το Raw Bar και το Haute Living (VIP Lounge).

Η τέχνη είναι ζωντανή στο ξενοδοχείο και συχνά οι επισκέπτες ξαφνιάζονται με τις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα. Εκτός από τη μόνιμη συλλογή οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν σε εγκαίνια εκθέσεων, να συμμετέχουν στο art tour, όπου ξεναγούνται στα έργα τέχνης που βρίσκονται προς έκθεση στο ξενοδοχείο, καθώς και σε art talks, όπου οι καλλιτέχνες συζητούν για το έργο τους και την τέχνη γενικότερα. Επίσης, μπορούν και οι ίδιοι να γίνουν ζωγράφοι με τα masterclasses που διδάσκει ο διεθνούς φήμης Έλληνας εικαστικός Σπύρος Γελέκας, με θέα τη θάλασσα, υπό τη σκιά των αιωνόβιων ελαιώνων του ξενοδοχείου!

Η επιτυχημένη συνεργασία του Domes Miramare a Luxury Collection Resort, Corfu και της Loudos Fine Arts επισφραγίζεται με την επέκταση της σχέσης τους και στα άλλα ξενοδοχεία του ομίλου DOMES RESORTS, όπως για παράδειγμα στους χώρους του Domes of Elounda, Autograph Collection, της ναυαρχίδας του ομίλου, όπου θα φιλοξενούνται σπουδαία έργα διεθνών και Ελλήνων καλλιτεχνών, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι η τέχνη, η κουλτούρα και ο πολιτισμός είναι σημεία αναφοράς του ομίλου που επιδιώκει να τα προάγει συστηματικά μέσω των συνεργιών του, της αρχιτεκτονικής και του εσωτερικού διακόσμου των ξενοδοχείων του.