Ανακοίνωση: Δημοπρασία 5 Μαρτίου 2021, Ζωντανά μέσω διαδικτύου

Ανακοίνωση: Δημοπρασία 5 Μαρτίου 2021, Ζωντανά μέσω διαδικτύου

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την πρώτη δημοπρασία μας για το 2021 που θα λάβει χώρα την Παρασκευή 5 Μαρτίου στις 19:00 ζωντανά μέσω διαδικτύου.

Παράλληλα με την πρώτη δημοπρασία του έτους γιορτάζουμε την έναρξη των δραστηριοτήτων μας στην Αθήνα (Αναγνωστοπούλου 69, Κολωνάκι).

Η δημοπρασία θα μεταδοθεί ζωντανά από τις συνεργαζόμενες πλατφόρμες: Invaluable, LiveAuctioneers, The-saleroom και Drouot Online.

Η δημοπρασία περιλαμβάνει 3 κατηγορίες.

Έργα Τέχνης: Λαχνός 1 – Λαχνός 57

Επιλογή έργων τέχνης Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών με έμφαση στη μοντέρνα και σύγχρονη τέχνη καθώς και 8 έργα της περίφημης Συλλογής Κωστάκη.

Lot 004: Φαίδων Πατρικαλάκης (1935-2017), άτιτλο, λάδι σε καμβά, 120 x 100 εκ.

Κοσμήματα & Ρολόγια: Λαχνός 58 – Λαχνός 93

Σύγχρονα κοσμήματα, κοσμήματα αντίκες και ρολόγια χειρός, ξεχωρίζει ένα σπάνιο Ulysse Nardin Sonata Cathedral, συλλεκτική έκδοση.

Lot 61: Χειροποίητο κολιέ αρχαιοελληνικής εμπνεύσεως, χρυσός 18 καρατίων με Lapis Lazouli στο κέντρο.

Συνολικό βάρος περίπου 44,80 γρ. Συνολικό μήκος: 45 εκ.

Αντίκες & Συλλεκτικά: Λαχνός 94 – Λαχνός 129

Γιορτάζοντας τα 200 χρόνια απο την Ελληνική Επανάσταση, στόχος στις δημοπρασίες μας είναι η παρουσίαση επιλεγμένων αντικειμένων με θέμα την Ελληνική Επανάσταση, εξερευνήστε τη συλλογή που συγκεντρώσαμε απο διάφορες συλλογές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επίσης θα δημοπρατηθούν αντικείμενα με Οθωμανικό και Ασιατικό ενδιαφέρον με έμφαση στο έργο του Λευκάδιου Χέρν.

Lot 99: Φιλελληνικό πιάτο “Mort d’un Grec”, πορσελάνη. Εμπνευσμένο από τη λιθογραφία του Charles-Henri Loeillot-Hartwig.

Η σειρά αυτή κατασκευάστηκε από το εργοστάσιο Montreau στη Γαλλία μεταξύ 1826-1833. Διάμετρος 20 εκ.

Πως μπορείτε να συμμετέχετε:

1. Ζωντανά μέσω διαδικτύου (Live Online): Δυνατότητα συμμετοχής στη δημοπρασία ζωντανά με ταυτόχρονη παρακολούθηση ζωντανής ροής (live streaming) της δημοπρασίας από υπολογιστή, κινητό ή tablet με πολύ απλή και εύκολη διαδικασία εγγραφής κάνοντας κλίκ:

The-saleroom

Invaluable

LiveAuctioneers

Drouot Digital

2. Absentee Online Bid: συμπληρώνοντας το μέγιστο χτύπημα (max bid) για τον κάθε λαχνό που επιθυμείτε να αποκτήσετε στον ηλεκτρονικό κατάλογο της δημοπρασίας (η υπηρεσία αυτή διατίθεται δωρεάν μέσω του Loudos.gr, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας καθοδηγήσουμε).

3. Γραπτή συμμετοχή: συμπληρώνοντας τη φόρμα γραπτής συμμετοχής.

4. Τηλεφωνική συμμετοχή: συμπληρώνοντας τη φόρμα τηλεφωνικής συμμετοχής.

Μπορείτε να δείτε και το βίντεο στο YouTube που εξηγεί σε 1΄ τους τρόπους συμμετοχής στη δημοπρασία μας.

Έκθεση Αντικειμένων – Viewing:

Λόγω των συνθηκών που επικρατούν δεν θα πραγματοποιηθεί δημόσια έκθεση αντικειμένων, όμως παρέχουμε τη δυνατότητα private viewing και στις 2 τοποθεσίες μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κατόπιν επικοινωνίας. Δείτε τις τοποθεσίες μας.

Στην περιγραφή κάθε αντικειμένου βρίσκεται και η τοποθεσία του. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε την ιδιωτική σας ξενάγηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία αλλά και για επιπλέον φωτογραφίες για τους λαχνούς που σας ενδιαφέρουν ή condition reports.