Ανακοίνωση της δημοπρασίας The Discovery Sale – Μήνυμα απο τον Θάνο Λούδο

Ανακοίνωση της δημοπρασίας The Discovery Sale – Μήνυμα απο τον Θάνο Λούδο

Μήνυμα απο τον δημοπράτη Θάνο Λούδο:

Σας καλωσορίζω στο πρώτο Discovery Sale!

Πρόκειται για μια νέα κατηγορία δημοπρασίας όπου οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν κυριολεκτικά να εξερευνήσουν τον κατάλογο της δημοπρασίας που περιλαμβάνει επιλογή λαχνών όπως έργα μοντέρνας και σύγχρονης τέχνης Ελλήνων και διεθνών καλλιτεχνών, ζωγραφική 19ου αιώνα, φιλελληνικά αντικείμενα, ασιατική και ισλαμική τέχνη, αντικείμενα design, μόδα και επώνυμες τσάντες, αντίκες και διακόσμηση.

Στόχος μου είναι σε αυτή τη δημοπρασία υπάρχει ένα αντικείμενο για τον καθένα!

Οι συλλέκτες μπορούν να ξεχωρίσουν μεταξύ άλλων, την εντυπωσιακή Ακρόπολη του Σπύρου Βασιλείου με ελκυστική τιμή εκτίμησης 8,000-12,000€, το ιστορικό έργο του Ivan Kliun με προέλευση τη συλλογή του Γεωργίου Κωστάκη και εκτίμηση 6,000-9,000€ ή το σπάνιο έργο, μινιατούρα του Jean Marie Joseph Ingres, ο οποίος ήταν ο πατέρας του Jean-Auguste-Dominique Ingres, με προέλευση τη συλλογή του Walter Pach και εκτίμηση 900-1,200€.

Στους νέους συλλέκτες που θέλουν να μυηθούν στην τέχνη και δεν αισθάνονται έτοιμοι να πραγματοποιήσουν μεγάλες αγορές αλλά και στους φιλότεχνους προτείνουμε πρωτότυπα έργα ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών σε τιμές που μπορεί να αποκτήσει ο καθένας.

Για τις κυρίες προτείνουμε γνήσια Hermès φουλάρια με τιμές εκκίνησης από 50€, επώνυμες τσάντες, όπως για παράδειγμα μια Louis Vuitton Alma με τιμή εκκίνησης 300€ ή ένα όμορφο κόσμημα όπως για παράδειγμα τα “κυκλαδικά” σκουλαρίκια Ilias Lalaounis με εκτίμηση 1,500-2,500€.

Είναι γεγονός ότι όλοι πλέον περνάμε περισσότερο χρόνο στα σπίτια μας, έτσι ξεκίνησε και η ιδέα της δημοπρασίας “ανακάλυψης”, ας διακοσμήσουμε λοιπόν τα σπίτια μας με πρωτότυπα έργα τέχνης, αντίκες και αντικείμενα τέχνης που σας περιμένουν να ανακαλύψετε στο τελευταίο μέρος της δημοπρασίας, όπως υπογεγραμμένα art glasses, ένα art deco τραπεζάκι που αποδίδεται στον Jules Leleu (Γάλλος, 1883–1961) με ενδιαφέρουσα προέλευση Jean Karajan Gallery, Νέα Υόρκη ή το συλλεκτικό άρωμα – έργο τέχνης της Niki de Saint Phalle!

Και μη ξεχνάμε, εκτός από μόδα και αισθητική αναβάθμιση των χώρων μας, η επανάχρηση των αντικειμένων έχει και θετικά οφέλη στο περιβάλλον μας!

Happy bidding!

Θάνος Λούδος

Δημοπράτης Loudos Auctions

Εξερευνήστε τη δημοπρασία κάνοντας κλικ εδώ